2015. július 9., csütörtök

Everything I Wanted But Nothing I'll Ever Need

Mit kereshet a One Direction, és a " világ legtehetségesebb, legsikeresebb énekesnője" Mira Hemmings egy farmon? Igen, bizony, egy farmon. És miért?
A sikernek ára van, ebben az esetben pedig a fiúkák nagy része kissé elszállt magától, énekesnőnk hasonlóképpen, és mivel közös a menedzser és kiadó, ráadásként pedig Mira-t megáldotta az Isten egy ikertesvérrel, elpaterolták őket az Isten háta mögé, egy amerikai farmocskára "józanodni".
Mira Hemmings, első ránézésre egy kedves, gyönyörű lány, amikor kinyitja a száját és énekelni kezd csak fokozza ezt, de ha nem énekel, csak nyafog, s a Liaméhez hasonló elképzelései vannak. Valamikor tényleg egy kedves, aranyos, kissé talán visszahúzódó lány volt, most pedig nyafogós, hisztis drámakirálynő. Hercegnőnknek fogalma sincs arról, hol találja magát és a puccos, rózsaszín párducmintás bőröndjét, amikor véget ér a limóút. Meglepetés várja a Sony Music üdvöskéit, a Happy Horses Farm hülye nevének ellenére szeretettel várja, a "találj vissza önmagadhoz" túrára szoruló sztárocskákat, mely néhány személynek különösen szórakoztató lesz. Jó szórakozást!

Tart:befejezett(90)
Link:http://survivingtourwithmirahemmings.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése