2015. július 8., szerda

Forgetting

Az emberek mindig menekülni akarnak. Minden elől csak elfutni, mintha ez lenne az egyetlen választásuk, s eszükbe sem jut bevallani; félnek. Félnek az újrakezdéstől, az ismeretlentől és az ismerőstől egyaránt. Hát ezért inkább rohannak a tudatlanságba, mintha csak valami fekete fátyol fedné el a szemüket az igazi világról, az életükről. Felejtenek. Elrejtik magukban a csalódások emlékét, a kihűlt szerelmek fájdalmát és mindazt, amivel nem mernek, képtelenek szembe fordulni. Mintha ezen javítanának bármit is, mintha ettől a mellkasukban eltűnne az üresség és a hiányérzet valami iránt. Bármi iránt.
Niall Horan is ezt az utat választja, mikor megelégeli a média és a rajongók sokaságának pocskondiázását és megkísérel kilépni az X-Faktor idején már nagy sikernek örvendő, s azóta csak felfelé száguldó One Directionból. Eme döntésével veszélybe sodorhatja másik négy barátja karrierjét is, elvégre noha a fiúk kapcsolata a sok feszültség miatt megromlik, de abban mindannyian egyetértenek; az ír fiú nélkül nincs One Direction.
Valery akaratlanul lép be a szőke fiú életébe, mikor az visszaköltözik szülőföldjére, s teljesen felkavarja az idegen lány életét, aki már évek óta élt abban a mentsvárban, amibe Niall is rejtőzködni akart. Felejtett, akár akart, akár nem.

Tart:Befejezett(28.fejezet+prológus-epilógus)
link:http://bri-forgetting.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése