2015. július 9., csütörtök

Make It Out Alive

Azt mondják, több az esély arra, hogy útközben, a repülőtér felé szenvedsz balesetet, minthogy esetleg légi katasztrófában lesz részed. Számtalan rutinos utazó már talán bele sem gondol az esetleges - igaz, alig előforduló, a tapasztalatlanok számára még rémisztő - veszélyekbe, mondván, hogy miért is pont az ő gépük lenne az az egyetlen a sok közül. Adeliade is csak egy újabb, meghitt karácsonyt szeretett volna eltölteni tökéletesnek vélt családjával, meg sem fordult a fejében, hogy annak a kellemes londoni kiruccanásnak milyen ára lesz majd. Hiszen mondhat bárki bármit, véletlenek már pedig történnek, igaz?
Tizenegy egészen különböző embert hozott össze a sors egy ilyen fintorral. Azonban, tizenegy idegen között képtelenség, hogy tökéletes összhang alakuljon ki, miközben a „szerencsés” utazóknak most a túlélésért muszáj lenne összetartaniuk. Konfliktusok elkerülhetetlenek, de esély van új, meglehet, örökre szóló barátságok szövődésére is. Viszont mi történik akkor, ha egy ilyen h
elyzetben két ember vonzalma már túlnyúlik puszta szimpátián? Egy kapcsolat születik. Egy nem várt és legfőképpen nem megengedett szerelem.


Tart:21.fejezetnél
Link:http://makeitoutaliveharrysau.blogspot.hu/









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése