2015. augusztus 12., szerda

500 Years Ago

  " 1814. Június 07-ét írunk. A nap magasan jár fent a tiszta kék égen. A szokottnál melegebb volt, így ezt kihasználva az emberek is annak rendje módja szerint öltöztek.

A férfiak vászonnadrágot és inget viseltek, míg a nők térd alá érő szoknyát és blúzt. Örültek a fényes időjárásnak. Alice Louise Warena éppen a szokásos déletáni sétáját járta nevelőjével, Mss Tee-vel. Az utcán sokan jártak ám mindenki sorfalat állt mikor meglátták az ifjú
-mindössze 20 éves- Angol királyi sarjat. Alice feszélyezve járt egyik boltról a másikra. Tudta, érezte hogy valaki figyeli.

Már megszokta hogy rangja miatt több figyelmet kap a kelleténél, ám ez most más volt. A kukkoló pillantása lyukat égetett a lány rószaszínű ruhájába. Nem tudott szabadulni az érzéstől mely hatalmába kerítette alig pár perc alatt.

Valahol mélyen a zsigereiben érezte hogy valami szokatlan készülődik a fővárosban. Valami, amiben neki is szerepe lesz. Csak még nem tudta miben. Elmosolyodott a buta gondolatokra melyek befészkelték magukat a fejébe. Már minden az eszébe jutott, de az, ami nekünk kellett, elkerülte a napvilágot. Pedig ohh, ha tudta volna.

   Apró balerínacipőbe bújtatott lábai a végét járták, muszáj volt leülnie egy pár percre. Mintha Mss Lee megérezte volna lányaként szeretett Alice gondolatait, irányt váltott. Hamarosan az Ohady Street sarkán lévő kávéházban szürcsölték italukat."

Tartalom:Befejezett(10 fejezet+epilógus)
Link:http://heforshelouisandalice.blogspot.hu/









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése