2015. augusztus 6., csütörtök

The Triplets

   Biztosan gondolkodtál már azon, mi lett volna ha…? Például: mi lett volna, ha anyu és apu nem találkoztak volna azon a napon? Mi lett volna, ha Obama szívesebben lett volna színész? Ha senki sem fedezi fel a kedvenc bandám? És ha meg sem születek?Vajon akkor a családom milyen lenne?
    Mindenki éli a világát és minden a döntéseinktől függ. Vannak jó és rossz döntéseink, amiken akár az egész jövőnk állhat. De itt nem csak arról van szó, hogy melyik drótot vágd el (pirosat vagy a kéket?). A későbbi életed múlhat egyetlen apró döntésen is, például mit vegyél fel ma. Ki tudja, lehet, aznap találkoznál életed szerelmével, de észre se vesz, mert úgy öltöztél fel, mint egy szürke kisegér? Vagy, hogy ma öt perccel korábban keltem, így öt perccel korábban értem ahhoz a kereszteződéshez, ahol, ha a megszokott időben kelek, engem ütött volna el az a száguldó autó. Akkor mi történt volna? Egyből meghalok vagy sikerül túlélnem? És ha igen, lebénulnék?
    Mindenki ilyen formán éli a saját világát, bele sem gondolva, hogy a legkisebb döntésünknek is súlya van. De mi van akkor, ha valaki már hozott egy döntést az életünkről még a születésünk előtt? Mi van, ha a saját kis történetednek nem te vagy az igazi írója? Ha kiderül, hogy igazából valaki teljesen másnak kéne lenned, mint aki vagy? Te hogy döntenél? Folytatnád tovább az életed, mintha misem történt volna, vagy elgondolkoznál azon, hogy hova is tartozol igazából?

Tartalom:9 fejezet
Link:http://thethreeofus-hsfanfic.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése