2015. október 30., péntek

I Wish

Nagyon remélem, hogy mire ez a levél újra a kezedbe kerül majd, megint minden a régi lesz. Tudom, kicsit talán gyerekes ötlet a jövőbeli önmagunknak írni ennyi idős fejjel, de most már úgy érzem, muszáj kiírnom magamból mindent. A fiúkkal erről nem tudok beszélni, pedig Isten a tanúm, megpróbáltam, nem is egyszer, de kudarcot vallottam, nem vettek komolyan.
[...] Már magam sem tudom, mit higgyek. Annyiban biztos vagyok, a banda már nem a régi. Kezdünk egyre távolabb sodródni egymástól, mintha nem is legjobb barátok lennénk. Mindenki mélyponton – rajtam kívül. Én ugyanis minden erőmmel próbálok a felszínre jutni a köztünk kialakult szakadékból, s húzom magammal őket, amennyire kitelik tőlem.
A magánéletük romokban. [...] Félünk, ha nyilvánosság elé állnánk, hogy megvétózzunk egy újabb hamis vádat, olyat tennénk, amit később valószínű megbánnánk. [...] Ha olyat produkálnának, amit a média a saját előnyére fordíthat, végleg lehúzhatjuk a rolót… És akkor viszlát, barátaim, viszlát, lelkes rajongók, viszlát, One Direction!

Link:http://iwishlouisandniall.blogspot.hu/
Tartalom:38 fejezet


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése